ISTORIJA...

Mūsų šeimoje stiklinės visada yra sklidinos... vandens! Esame visiški vandens gerbėjai ir todėl jo išgeriame per dieną tikrai gausiai. Mūsų sveika mityba yra prižiūrima labai kompetetingos specialistės, todėl kiekvienas žino, kiek būtent per dieną vandens jis turi išgerti. Kiekvienas turi ir po savo gertuvę, tad vanduo su mumis keliauja į bet kurią kelionę ar išvyką. 

 

Mes esame ta keistuolių šeima, kuri svečiams nepasiūlys kavos, nes jos tiesiog neturi! Mus lankydami seneliai kavą vežasi paskaičiavę porcijomis popieriniuose maišeliuose arba stiklainiuose. Tokią ją, jau išsikvėpusią ir padžiuvusią, mes kartais išlaikome kitam jų atvykimui. Bet mes tikrai galime pasiūlyti skanios kakavos!

Pirmą kartą tokį skanų kakavos gurkšnojimą pamatėme filme The Holiday, kai Amanda atvyko pas Graham'ą. Ten kakavos puodeliai buvo karšti, o iš jų virto maži zefyrai... Skanią kakavą maišė Vilniaus senamiestyje Mint Vinetu. Vieta, kurioje knygų visada bus daugiau, nei kavinėje gali sutilpti žmonių. O skaniausia kakava visada verdama... namuose. Dabar, esant tokiam gausiam kokybiškos kakavos ir augalinio pieno pasirinkimui, išsivirti ją tikrai gera - ir lengva, ir greita, ir skanu!

IMG_3573-1.jpg

Produktai:

  • Dviejų stiklinių mėgiamo augalinio pieno;

  • Dviejų kupinų šaukštų mėgiamos kakavos;

  • Žiupsnelio cinamono;

  • Kelių šaukštelių klevų sirupo;

Paruošimas:

1. ​Augalinį pieną pilame į puodą ir lengvai kaitinant beriame mėgiamą kakavą ir cinamoną. Išmaišome, kad neliktų kakavos ir cinamono gumuliukų. Kaitiname kelias minutes.
2. Išjungus ugnį pilame norimo saldumo (jei kakava ar augalinis pienas jau saldintas, galbūt papildomai saldinti ir nebeprireiks) ir išmaišome. Pilame į puodelius ir mėgaujamės.

IMG_3595-1.jpg